Vår försäkringspartner:
 

Din Amazon Fire surfplatteförsäkring från Klickskydd

Fullständigt försäkrad. Schysst pris. Fast löptid.

1 års Amazon Fire surfplatte

Hjälp?

Det här får du med en Amazon Fire surfplatte-försäkring från Klickskydd:

 • Fullständigt skydd för din Amazon fire surfplatta
 • Snabb reparation vid skador
 • Kostnadsfri kundtjänst
 • Stöldskydd (tillval)
årspremie
479,95 kr*

Det här täcker din Amazon Fire surfplatteförsäkring:

 • Kortslutning
 • Fallskador
 • Yttre skador
 • Vätskor
 • Användarfel
 • Brandskador
 • Stöld
En överspänningsskada eller en kortslutning uppstår exempelvis när ett blixtnedslag skapar en kortvarig spänningshöjning - medan din enhet är ansluten till stickkontakten för laddning. Dessa skador har upptäckts.
Din enhet skadas när den faller eller träffas av ett annat föremål. Enhetsskyddet griper in när ett tekniskt fel uppstår, exempelvis på grund av ett fall.
En vän har använt din enhet och skadat den ouppsåtligen? Eller har den förstörts av en obekant? Också i detta fall gäller försäkringsskyddet.
Din enhet kommer i kontakt med vätskor, en dryck som spills ut eller den faller exempelvis i en vattenpöl. Därefter fungerar enheten bara delvis eller inte alls. Även här är du skyddad.
Om det beror på oskicklighet, okunskap eller missförstånd: Om det uppstår skador på grund av ett användarfel gäller försäkringen.
Om din enhet skadas eller förstörs i en brand hjälper dig försäkringsskyddet snabbt vidare. Vanligaste orsak till brandskador är en kamin, glömda ljus eller grillen.
Helt nya enheter är alltid stöldbegärliga. När du köper en försäkring med stöldskydd (tillval) hos Schutzklick kan du skydda din laptop mot risken för stöld.

Det här ger dig din Amazon Fire surfplatteförsäkring från Klickskydd

Knappt någon enhet får så mycket beröm av sina användare som Fire Tablet från Amazon. De tycker om den förstklassiga tekniken i kombination med den ledande designen. Men en defekt på denna högkvalitativa surfplatta kan snabbt bli dyrt. Fire Tablet-försäkringen från Schutzkick är det idealiska skyddet för att försäkra din Amazon Fire mot bland annat displayskador, kortslutning genom överspänning och skador på grund av vätskor. Genom sin värdestabilitet är Amazon Fire tyvärr också stöldbegärlig. Därför rekommenderar vi att du försäkrar din Fire Tablet med Klickskydds försäkring mot stöld.

Detta kanske också kan intressera dig

Vår partner

logo partner allianz

Dina fördelar med en Amazon tablet-försäkring från Klickskydd

Snabb hjälp

En skada på eller förlust av din Amazon fire surfplatta kan du lätt anmäla online när som helst på dygnet. Vi står naturligtvis för reparation, ersättning eller utbyte.

Komplett skydd

Vare sig det gäller en skada eller stöld ger vår försäkring mycket större täckning än en vanlig garanti.

Transparent avtal

Klickskydds Amazon fire surfplatta-försäkring har en fast löptid – och förlängs inte automatiskt. Du betalar bara en gång.

Enkel anslutning

Du kan alltid försäkra din Amazon Fire surfplatta med några få klick. Vi behöver din e-postadress och exempelvis serienumret på din produkt.

Så enkelt är det med Klickskydd

Glöm allt du vetat om försäkringar hittills. Klickskydd gör det enkelt för dig: inget pappersarbete, snabbare försäkringsavtal, fasta löptider och inga uppsägningstider. Därmed är du optimalt skyddad och kan koncentrera dig på de väsentliga sakerna i livet.

1. Välj försäkring

Välj tillverkaren av din Amazon fire surfplatta, inköpspriset och den fasta löptid du vill ha.

2. Ange dina uppgifter

Ange serie- eller fakturanummer för din Amazon fire surfplatta. Dessutom dina kontaktuppgifter och e-postadress, så att vi kan skicka försäkringsbrevet.

3. Skicka - klart!

Kontrollera slutligen dina uppgifter och avsluta processen genom att trycka på ”avsluta köpet”. Din Amazon fire surfplatta är försäkrad direkt!

Vanliga frågor

"Hur kan jag försäkra min nya Amazon Fire-surfplatta? "

Har du fler frågor?

Mitt team och jag svarar dig gärna.

Du når oss måndag - fredag från 9 - 18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalningssätt:

Handla säkert: