Vår försäkringspartner:
Gjensidige
 

Din kameraförsäkring från Klickskydd.

Så att du aldrig missar en ögonblicksbild igen!

1 års kameraförsäkring

Hjälp?

Det här får du med en kameraförsäkring från Klickskydd:

  • Fullständigt skydd för din kamera
  • Snabb reparation vid skador
  • Kostnadsfri kundtjänst
  • Stöldskydd (tillval)
årspremie
399,95 kr*

Det här täcker din kameraförsäkring:

  • Plötslig skada
  • Stöld, inbrott och rån
Försäkringen täcker särskilt följande händelser: plötslig och oförutsedd utifrån kommande skada, som gör att enheten inte längre kan användas för avsedda ändamål.
Dessutom kan du lägga till ett extra-skydd mot förlust av produkten genom stöld, inbrott och rån.

Detta ger dig kameraförsäkringen från Klickskydd:

Kameran är din följeslagare på resan och under fritiden. Att kunna fånga årets bästa ögonblick och kunna njuta av dem senare när du visar dina vänner bilder från den senaste stora semestern eller bevara barnens första simförsök för eftervärlden. Din kamera utsätts naturligtvis alltid för vissa risker. Kameran är utformad för att användas hemmavid eller transporteras långt bort. Det går på ett ögonblick att kameran faller, i värsta fall i vattnet. För finmekaniska reparationer på kameran kan snabbt komma att kosta en liten förmögenhet. Kameraförsäkringen från Klickskydd ger dig ett anpassat försäkringsskydd som skyddar kameror och liknande för fall- och vattenskador, kortslutning eller brandskador. Klickskydd som försäkringsgivare för kameror förser fotografer och hobbyfotografer som du med ett heltäckande skydd för kameror. För dyra modeller rekommenderas en fotoförsäkring inklusive stöldskydd, eftersom försäkringsskyddet ger fullt försäkringsskydd även utomlands, om du tar med kameran på semestern. Med sin försäkring erbjuder Klickskydd ett omfattande skydd, inte enbart mot skador utan (som tillval) även mot stöld.

Detta kanske också kan intressera dig

Vår partner

logo gjensidige

Dina fördelar med en kameraförsäkring från Klickskydd

Snabb hjälp

En skada eller förlust kan dina kunder lätt anmäla online när som helst på dygnet. Vi står naturligtvis för reparation, ersättning eller utbyte.

Komplett skydd

Vare sig det gäller en skada eller stöld ger vår försäkring mycket större täckning än en vanlig garanti.

Transparent avtal

Klickskydds kameraförsäkring har en fast löptid – och förlängs inte automatiskt. Du betalar bara en gång.

Enkel anslutning

Du kan alltid försäkra din kamera med några få klick. Vi behöver din e-postadress och exempelvis serienumret på din kamera.

Så enkelt är det med Klickskydd

Glöm allt du vetat om försäkringar hittills. Klickskydd gör det enkelt för dig: inget pappersarbete, snabbare försäkringsavtal, fasta löptider och inga uppsägningstider. Därmed är du optimalt skyddad och kan koncentrera dig på de väsentliga sakerna i livet.

1. Välj försäkring

Välj tillverkaren av din kamera, inköpspriset och den fasta löptid du vill ha.

2. Ange dina uppgifter

Ange serie- eller fakturanummer för din kamera. Dessutom dina kontaktuppgifter och e-postadress, så att vi kan skicka försäkringsbrevet.

3. Skicka - klart!

Kontrollera slutligen dina uppgifter och avsluta processen genom att trycka på ”avsluta köpet”. Din enhet är försäkrad direkt!

Vanliga frågor

"Hur kan jag försäkra min nya kamera?"

Välj motsvarande prisspann för din kamera. Utöver ett rent skadeskydd kan du också teckna en stöldförsäkring som tillval för att ge din kamera ett komplett skydd. Sedan behöver du bara ange dina kontaktuppgifter, e-postadress och produktserienumret i beställningen. Försäkringsbrevet skickar vi till dig per e-post.


Har du fler frågor?

Mitt team och jag svarar dig gärna.

Du når oss måndag - fredag från 9 - 18.
Marko Zechlin,
Head of Insurance Service

Betalningssätt:

  • Visa
  • MasterCard
  • PayPal
Handla säkert: